~ www.cool-tv-ro.net ~

Urmareste Tv Mobile direct pe telefon sau tableta

Daca nu aveti instalat plugin tv, urmati pasi de instalare din josul paginii !

Dati click pe programul dorit si asteptati sa se incarce in plugin tv din telefon.

 

Pro Tv S1

 

 

 

Reclame sponsori:

 

 

 

 

 

Reclame sponsori:

 

 

 

 

CERINTE: Conexiunea minima necesara este de 2 Mbps viteza internet, recomandat fiind utilizarea unei conexiuni WiFi ( prin router wireless )

ATENTIE: Aplicatia este oferita gratuit, dar totusi daca folositi o conexiune 3G in locul uneia WiFi este posibil ca unii operatori de telefonie mobila sa va taxeze in plus sau sa va limiteze / blocheze traficul suplimentar. Verificati la operatoul dvs. toate conditiile inainte de a folosi aceasta aplicatie.

Cool tv Mobile este in varianta de testare si e posibil sa nu mearga pe orice model de telefon sau tableta. Este necesar sa aveti minim Android versiunea 2.2+

1. Download Sopcast - Download Plugin Cool-tv-mobile.apk de aici !!! si instalati-l pe telefon

2. Dupa instalare intrati din nou aici si dati un refresh la pagina web !

INSTRUCTIUNI INSTALARE: Descarcati fisierul APK pe telefon si il instalati (inainte de instalare verificati din meniul telefonului daca este bifata setarea de instalare a aplicatiilor din surse necunoscute - Meniul Setari -> Aplicatii -> Surse necunosute, pentru a permite instalarea corecta ).

Mai nou, ne gasiti si in Google Play Store, accesand acest link. (Pentru Android)

 

Pentru orice fel de problema intrati pe FORUM TV NET si trimiteti un mesaj privat (PM) la Admin. In cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns garantat.

Intra pe Forum pentru orice problema !