TERMENI

1. Introducere:
Prezentele conditii generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.cool-tv-ro.net de catre potentialii vizitatori. Accesand
si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare.

 

2. Continutul informatiilor site-ului:
Drepturile de autor privind design-ul, banner-ul si alte elemente care au ajutat la constructia site-ului apartin in totalitate www.cool-tv-ro.net si nu pot fi reproduse sau copiate de catre alte site-uri.

 


3. Userii website-ului au urmatorele drepturi:
- explorarea continutului;
- reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;

 

4. Obiectivele continutului website-ului:
- obiectivul acestui website este de a oferii spre vizualizare complet gratuit a canalelor tv online;
- www.cool-tv-ro.net nu poate garanta calitatea canalelor oferite spre vizualizare, deoarece acestea nu sunt hostate pe serverele noastre;
- orice persoana care are nelamuriri sau probleme de copyright ne poate contacta trimitand un mesaj privat (PM) adminului de pe forumul acestui site. Va raspundem garantat in cel mai scurt timp.

 

5. Reguli de confidentialitate:
Informatii pe care le preluam de fiecare data cand vizitati site-ul:
IP-ul dumneavoastra; Data la care ne-ati vizitat; Orasul si tara; Browser web; Sistem de operare; Rezolutie monitor; Javascript Enabled / Disabled; Ce site va trimis catre noi.
Aceste informatii sunt preluate prin tehnologia numita Cookies. Acestea nu pot determina identitatea userilor. Aceasta este o tehnologie folosita de browserele web si le puteti dezactiva oricand. Aceste informatii sunt preluate doar pentru statistica site-ului. Nu vom folosii informatiile colectate in scopuri publicitare, iar in cazul in care vom face acest lucru va fi un anunt pe prima pagina sau veti fi contactat prin newsletter in caz de ne contactati.

 

6. Schimbari in termenii si conditiile site-ului:
Din cand in cand avem dreptul de a schimba / modifica acesti termeni fara o anuntare in prealabil. Va rugam cititi aceasta pagina pentru a fi la curent cu eventualele schimbari.

 

7. Contact: Folosind forumul site-ului ca modalitate de contact sunteti de acord cu faptul prezentarii unei adrese de e-mail valide pentru a va putea raspunde mail-ului dumneavoastra. Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Forum" din site. Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.

 

 

 

 

cool tv online